Youtube

Instagram

25 Haziran 2011 Cumartesi

beyaz atlı prensler ---> türkiye

bu listeyi hazırlarken sıralamada çok zorlandığım için numaralandırma yapmaya elim varmadı =)))


KIVANÇ TATLITUĞ (1983)


kıvanç 1.jpg


Fotoğraf http://www.meleklermekani.com adresinden alınmıştır.


yazının başında sözün bittiği nokta ile başlıyorum =)) kıvanç'ın yakışıklılığını tartışmıyorum bile... sessizliğe bürünüyorum :P "menekşe ile halil" hariç bütün dizilerini izledim... "gümüş"ün yeri ayrıdır ama ;) kıvanç'la ilgili aklımda kalan şöyle bi anım var benim =)) mankenlik zamanlarında ece erken'in sabah programına tuğba özay ile birlikte konuk olmuştu... çok iyi bi profil çizememişti gözümde... bi de canlı yayında tuğba özay'a yazınca iyice gözümden düşmüştü... sonra itibarını sağlam topladı ama =) gençlikte olur böyle şeyler deyip kapatıyorum bu konuyu =)) başka bi anım daha var... o da ortaköy'de karşılaşmam kendisiyle =)) bi de azra ile yeniden birlikte =( görüşmüyoruz ama azra akrabam olur... severim de kendisini =) kıvanç aileye girdi resmen iyi mi :P

ENGİN AKYÜREK (1981)


Engin Akyürek - Engin Akyürek - Fatmagül'ün Suçu Ne (2010)

Fotoğraf http://www.fanpix.net adresinden alınmıştır.


bu çocuk önceki dizilerinde hiç ilgimi çekmemişti ama ne zaman ki "fatmagül'ün suçu ne?" dizisindeki tipine büründü işte o zaman beni benden aldı =)) onun sayesinde severek takip ettiğim tek türk dizisi bu dizi... dizideki safkan aşık hallerini gong yoo'ya çok benzetiyorum... çok güzel ve aşkla bakıyor ;)


SARP LEVENDOĞLU (1982)



Fotoğraf http://busray.blogcu.com adresinden alınmıştır.


"lise defteri" ile başladı serüvenimiz =)) züppe veya fırlama rollerini iyi kıvırıyor ;) kara yağız delikanlı kontenjanınden giriyor listeye... "gece gündüz" dizisi ile tavan yapmıştı bendeki sevgisi =) sonra beste bereket ile "kalp ağrısı" diye bi dizide oynadı... ben seviyordum ama ömrü uzun olmadı dizinin =( bi de sarp gibi bi çocuğa beste çok mini minnacık kaldı =)

HALUK PİYES (1975)



Fotoğraf http://www.sinemasinemadir.com adresinden alınmıştır.


of ki ne of... sen nasıl bi şeysin böyle demek istiyorum kendisine... "sahte prenses" dizisi ile hastası olmuştum... oyunculuğu da iyi yalnız kendi sesiyle oynamadı çoğunlukla... en son zuhal olcay ile olan polisiye dizileri de tutmayınca mahrum kaldık kendisinden... bi de çok efendi çocuk olunca puanlar klink klink ;)

SOYDAN SOYDAŞ (1974)


REJiME DEVAM


Fotoğraf http://cadde.milliyet.com.tr adresinden alınmıştır.


yine kara yağız delikanlı kontenjanından devam ediyoruz... "gümüş" dizisi ile sevdim kendisini... uzun süre başka bi dizisi olsa da izlesem dedim ama olmadı... en son "kızım nerede" diye bi dizi vardı... orada gördüm kendisini... ama izlemedim diziyi...

UMUT TEMİZAŞ (1980)



Fotoğraf http://m.rezzancankir.com adresinden alınmıştır.


naz elmas ile oynadığı "candan öte" dizisi vardı en son... sırf o var diye izledim diziyi sonuna kadar... sonra bi daha göremedim kendisini... özellikle gülüşüyle bitirir beni =)) çok tatlıdır ;)

ENGİN ALTAN DÜZYATAN (1979)


Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinççi Cihangir`de - Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinççi Cihangir`de objektife takıldı.

Fotoğraf http://www.trendus.com adresinden alınmıştır.


oy oy oy... "koçum benim"le başlayan macera sonra büyüyüp serpilmesiyle bizde de büyüyerek devam etti... karizması, tok ses tonu, gülüşü... öyle işte =)))

MEHMET AKİF ALAKURT (1979)


Fotoğraf http://mone-f.tumblr.com/ adresinden alınmıştır.


yine çok efendi ve kara yağız bi delikanlımız daha =) oyunculuğu da iyidir... ben en son "sıla"da izledim... kendi sesiyle oynamamıştı orda ama sonraki dizilerinde oynadı mı bilemiyorum... neyse mühim de değil zaten =)) adam yakışıklı ;) son aldığım habere göre atv'de yayınlanacak olan "reis" dizisi ile ekranlara geri dönüyormuş... tipi de değişmiş baya... merakla bekliyorum ;) ("reis"te kendi sesiyle oynuyor... ilk bölümlerini izledim ama melisa sözen'i çok itici bulduğumdan bıraktım diziyi...)

MEHMET GÜNSÜR (1975)


Mehmet Günsur

Fotoğraf http://www.dizimizi.com adresinden alınmıştır.


evli olduğu için listeye almayacaktım ama tutamadım kendimi =)) biz kendisi için "italyan" gibi yarı porno, konusu bile net olmayan bi filmi bile izlemiş bi nesiliz... en son "aşk tesadüfleri sever"de izledik... ama bence %100 oynamamış o filmde... yine de güzeldi ;) tip için bişey demiyorum zaten =) yerli johnny depp'imiz o bizim =))

NEJAT İŞLER (1972)


Nejat İşler

Fotoğraf http://www.filmlerim.com adresinden alınmıştır.


asi gençlik kontenjanından giriyor listeye =)) "aliye" dizisi ile çok sevdik onu... ama sanırım asıl büyük kitlesini "gülbeyaz" adlı diziyle topladı... ben izlememiştim o diziyi =(

TOLGAHAN SAYIŞMAN (1981)



Fotoğraf http://www.sadibey.com adresinden alınmıştır.


mankenlikten gelip iyi oyuncu olanlardan o da... ben dizilerden çok eski türk filmi tadındaki filmlerinden sevdim kendisini ve oyunculuğunu...

BURAK ÖZÇİVİT (1984)


Burak Özçivit Yapımcıyı Kurtardı

Fotoğraf http://televizyongazetesi.com adresinden alınmıştır.


"zoraki koca" dizisiyle tanıdım ve çok sevdim kendisini... dizi de çok tatlı bi diziydi... kore dizisi tadındaydı ;) şimdi "küçük sırlar" dizisiyle devam ediyor oyunculuğa... yakışıklı çocuk vesselam ;) (şu sıralar "muhteşem yüzyıl"ın kadrosuna katılmasıyla konuşulmakta... malkoçoğlu sakalları ile beni benden alıyor :P)

KEMAL PEKSER (1981)


kemalFotoğraf kemalpekser@instagram adresinden alınmıştır.


"survivor" yarışması ile ünlenip oyunculuğa geçiş yapanlardan... bi ara fena takıntılıydım bu çocuğa... "29-30" diye bi dizi vardı show tv'de... çok da güzel diziydi ama ömrü uzun olmamıştı... orda oynamıştı ilk... gayet de iyi kıvırmıştı bu işi... sonra bikaç projede daha gördüm ama şimdi yok ortalarda... olsa da izlesek ;) bu "survivor" ile ünlü olanlar kervanından bi de uğur pektaş vardır... o da çok başarılı bir arkadaştır ama evli diye bişey diyemiyorum =))

bu liste uzar gider daha ama bi yerde kesmek lazım... çeşitli sebeplerle listeye alamadıklarımı da bu vesileyle saymış olayım... onların da hatırı kalmasın =)))

mehmet aslan, selim gülgören, ozan güven, yunus günçe, murat yıldırım, arda esen, mehmet aslantuğ, kenan imirzalioğlu, burak hakkı, cansel elçin, berk oktay, nihat alptuğ altınkaya, kıvanç kasabalı, mete horozoğlu, serhat tutumluer, erdi bolat, serkan şenalp, arda kural...

listeye baktım da; oyunculuk eğitimi olanlarla olmayanları aynı kefeye koydum diye bana bozulan olmaz inşallah =)))

25 yorum:

  1. Umut Temizaşa ne oldu sahi. Ne güzeldi o dizi. Candan Öte.. Kıvanç yakışıklı ama tipim değil. Mehmet Günsür içinse 'ahhhhh Memedimmm Memedimmm diyorum' karışı çok çirkin diyiler :p Diğerleri için zevk meselesi deyip geçiciiimm :)

    YanıtlaSil
  2. oy oy oy! nerden başlasam bilemedim :P

    kıvanç'la ben de karşılaşmıştım bi kere. o zaman azra akınla çıkıyodu. saray muhallebicisinden bişiler alıyolardı; biz de kalabaık bi arkadaş grubu olarak istiklalde yürüyoduk. onları gördük, onlar da bi şekilde vitrine kafalarını yaslayıp onlara bakan grubu fark ettiler ve el salladılar :)) onlar el sallarken fotoğraf çekmiştik, çok komikti :)) nedense çok sevmem, baby-face'çi ve sarışın sever olduğum halde yakışıklı da bulmam... bu durumu ben de açıklayamıyorum :P ama biraz boş bi adam olduğunu düşünüyorum galiba. o açıdan, hiç esmer sevmediğim halde engin akyürek bile daha çekici geliyor, çünkü akıllı adam, belli... fatmagüldeki rolü de süper.

    sarp levendoğlu kolum kadar olan kaşları yüzünden kaybediyor, ehu :)) bi o, bi de edward cullen zaten, o nasıl kaş abicim?? haluk piyes bence de çoook yakışıklı. hiç yaşını göstermiyor ayrıca. soydan soydaş ve umut temizaş'ı tanımıyorum. engin altan'ı önceden çok beğenirdim; canlı paradan sonra karizmasını kaybetti gözümde :)) burak özçivit'e baba ocağında bayılırdım, hala da bayılıyorum :)) nejat işler çok yaşlı yaa :/ kemal pekser'i ise ben koreliere benzetiyorum nedense; aslında tipi pek benzemiyor ama dudakları mı, duruşu mu, bir şey onları andırıyor... burak hakkı'yı yine gençliğinden çok beğenirdim, artık yaşlı (çok kötüyüm de mi? :P)

    ben bu listeye yenilerden ümit kantarcılar, sezgi mengi, birkan sokullu, belki biraz zorlarsak özgür çevik'i de katabilirim :) işte bööle :))

    ah, bi de alican yücesoy!!

    YanıtlaSil
  3. kıvanç olayı süpermiş =)) ben de tam tersi sarışın değil esmer severim ama kıvanç'a kayıtsız kalamıyorum =))) boş bi adam olduğuna da katılıyorum aslında... yazımda da belirttiğim gibi katıldığı programda vermiştim notunu... ama işte tam seyirlik bu adam =)))

    alican yücesoy nasıl aklıma gelmedi =)) o kadar da baktım :P ümit kantarcılar da süper hakikaten... "çakıl taşları"nda sevdik onu da... ama bitti maalesef =( çok bitirim bi tip... yakışıklı da... birkan sokullu da başarılı evet =)) sezgi mengi'yi tanıyorum ama izlediğim bi dizisi olamadı...

    YanıtlaSil
  4. umut kayboldu gitti... evlenmiştir kesin =))

    ben de esmer seviyorum ama kıvanç'a kayıtsız kalamıyorum =))

    mehmet'in karısı çirkin ve yaşlı evet =(

    YanıtlaSil
  5. sarp'ın kaşları ile ilgili yorumuna da bayıldım =))) ben biraz iri kıyım bi tipim =)) o da öyle ya ondan seviyorum onu ;) tek kaş bile olsa olur :P bakınız aslı yoldan çıktı =))

    YanıtlaSil
  6. alican yücesoy'un prensesin uykusu filminde hastası oldum. çok şeker bi adam :)) ümit kantarcılar da çok tatlı, bıcır bıcır bişi böyle :)) çakıl taşlarında en yetenekli olan oydu, ama sonra hiçbir dizide görmedim :( sezgi mengi'yi canım ailem'de izlemiştim; o da hoş, sıcak bir diziydi...

    YanıtlaSil
  7. ahahah, çok şekersin :))) tek kaş olmasın ama yaa, ne o öyle?! hemen dedikodu da verelim; gerçek hayatta begüm birgörenle çıkıyordu bi ara, hala öyle mi acaba...

    YanıtlaSil
  8. alican yücesoy "zoraki koca"da da çok sevimliydi... kore dizisi tadında bi diziydi o da... çok beğenmiştim ben ;)

    YanıtlaSil
  9. evet en son öyleydi =( beni görene kadar oyalansın işte birileriyle :P

    YanıtlaSil
  10. hahah, öyle tabii :)) ben de joong ki'ye diyorum aynı şeyi :)) o da zaten noona seviyo, benden iyisini mi bulcak? :P :P

    YanıtlaSil
  11. Aslım sen hani uzun yazamıyorum demiştin, bir de sonuna eklemişsin... bu yazı daha uzar da kendimi zor tutuyorum diye =)))) işine gelince nasıl yazıyorsun ama :P
    neys! :) kıvanç, nejat, mehmet ve engin-gilleri ben de can-ı yürekten destekliyorum. kıvanç'ın boş olduğuna katılıyorum ama hiç değilse röportajlarında düzgün konuşabiliyor, mehmet günsur heyecandan mıdır nedir, saçmalıyor bildiğin! en son beyaz show'da bir cümle kurmuştu, beyaz gülmemek için zor tutmuştu kendini =))) ama görüntü yeter tabe =))))
    bir de engin akyürek'in siyah yelelerine hastayım söylemeden geçemedim :)

    YanıtlaSil
  12. sürekli tekrarlıyorum bunu ama tez önerimi yazmam lazım ya hep uzun yazı yazasım geliyor =)) bak Allah'ın işine :P bi de konu da müsait dediğin gibi ;)

    kıvanç konusuna gelince hakikaten doğru düzgün konuşabiliyor en azından... demek ki geliştirmiş kendini =)) bi kere daha takdir ettim şimdi =))) sürekli takdir edesim var zaten :P gençlikte boşmuş sonra doldurmuş kendini diyelim :P

    YanıtlaSil
  13. @makino: yele :))) ahahah, koptum :)) adamcağıza bu kadar da "at gibi maşallah" muamelesi yamayalım, ayıp oluyor :P :))

    @aslı: zaten hepimiz onları mütemadiyen takdir ediyoruz efenim, durduramıyoruz kendimizi :))

    YanıtlaSil
  14. biz hep kendi aramızda "engin'in yeleleri" diye bahsediyoruz da buraya yazamamıştım ben =))) sevgi tutamamış kendini =)) yazıvermiş =)))

    YanıtlaSil
  15. @hikaruivy @aslı beni tutabilene aşk olsun zaten =) neyse tamam, at yelesinden aslan yelesine terfi ettiriyorum ki daha fazla ayıp olmasın :D
    @aslı sen de git şu tez önerini hazırla ama aaa, tembel seniii, beethoven virus izleyerek kendini gaza getir olmadı, ben o dizide çok gaza gelmiştim arı gibi çalışasım vardı, sende de işe yarayabilir =)

    YanıtlaSil
  16. çok güldüm sevgi bu yorumuna =))))) gidip hazırlayayım dimi ;) ben dok go jin ile motive oluyorum merak etme :P

    YanıtlaSil
  17. [...] Aslı’nın iki post’u (Koreli prensler ve Türk prensler, haha ) bana da ilham verdi. Ben de sizle en sevdiğim Amerikalı aktörleri paylaşayım dedim. [...]

    YanıtlaSil
  18. :D :D bak o da olur, maestro kang ve dok go jin'i birbirine benzetiyorum nedense ben zaten =)))

    YanıtlaSil
  19. aaa evet öyleydi dimi =)) aklın yolu bir demek ki :P

    YanıtlaSil
  20. bu cevabımı sırf bir yoruma kaç defa yorum yapabildiğimizi merak ediyorum diye yazıyorum, bununla birlikte saydım 9 yorum var =))))

    YanıtlaSil
  21. =))) 10'a kadar izin vermiştim ayarlardan =)) max. 10'du ;)

    YanıtlaSil
  22. [...] bloğunda okuduğum Koreli ve Türk Prensleri’nden sonra ben de gaza geldim ben de kendi karmamı yaptım dayanamayıp   [...]

    YanıtlaSil
  23. Allahım Allahım bizde öyle cevherler var ki saydırmayın şimdi bana :D
    Haluk PİYES nedir o eleman öyle ya? İnsan mısın oğlum? Maşallah. Ama bilinenlerden söylemem gerekiyorsa Mehmet Günsur ile Nejat işler adamımdır. Tolgahan'ı ise bütün dünya kabul etmiş ne diyelim yani :D

    YanıtlaSil
  24. ben de haluk piyes'in insan olmadığını düşünüyorum =))) maşallah maşallah =))

    YanıtlaSil