Youtube

Instagram

27 Şubat 2011 Pazar

Doktora Yeterlik Sınavı

Büyük gün 14 Mart... Ondan sebep wordpress'e (suspend edilen blogumdan bahsediyorum burada) biraz mola... 15 Mart'tan itibaren aktif olarak yazmaya devam edeceğim ;) "tchibo… cookshop… korece… sara bareilles… pop hours…" gibi birikmiş konu başlıklarım var ;)

Tabi bu hiç yazmayacağım anlamına gelmiyor... Kısa kısa notlarla tumblr'dayım...

15 yorum:

  1. Eminim geçiceksiniz sınavı ve emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Sen hiç merak etme ;) Fightinggg

    YanıtlaSil
  2. merhaba bugün tesadüfen tumblr'da buldum sizi kaktüsçiçeği vasıtasıyla.. Koresever olduğunuz için çok şaşırdım bunca zaman karşılaşmamış olmamıza.. o yüzden hemen bağlantı kurmak istedim.. bilmiyorum nasıl karşılarsınız bu aşırı heyecanımı.. henüz blogunuzu okumaya pek fırsatım olmadı çünkü.. bir de 19 mart cumartesi İstanbul'da blogger buluşması yapıyoruz koreseverler olarak.. katılmak isterseniz bekleriz.. sanki reklam yapıyomuşum gibi hissettim ama bunlar benim sayfalarım ilgilenirseniz buralardan bana ulaşabilirsiniz.. sevgiler.. nilü

    http://taklitmarka.tumblr.com/
    http://koreesintisi.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  3. işte buuu, oldu da bitti maşallahhh :P

    YanıtlaSil
  4. c.tesi 13.30'a kadar korece kursundayım... ama kaktüs çiçeği ile birlikte geliriz inş buluşmaya ;) teşekkür ederim ilgi ve alakan için ;)

    YanıtlaSil
  5. bitti valla dimi =)) inanamıyorum hala =))

    YanıtlaSil
  6. ayrıntıları blogda bulabilirsiniz.. tanışmak isteriz:) görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  7. Geçmişsiniz, çok çok tebrik ederim! Ben de doktoranın taşlı yollarında uzuuuun bir serüven yaşamakta olduğum için bundan sonrası da kolay gelsin diyorum :) Sevgiler ^^

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkürler =) sana da kolaylıklar dilerim ;)

    YanıtlaSil
  9. Davetin için çok teşekkürler, bir aksilik çıkmazsa kesin gelicem, bu ilk buluşma sanırım ama son olmaz herhalde :) birini kaçırsak bile bir diğerinde mutlaka görüşürüz.
    Sevgi'lerimle

    YanıtlaSil
  10. Merhaba Aslı,

    öncelikle blog aleminde bir akademisyen (üstelik Koresever) bulduğum için çok çok çok memnun oldum ( yani: nomu nomu nomu çuhaa) :)
    Artık yalnız olmadığımı ve bende bir gariplik olmadığını biliyorum :)
    Gerçi benim blogum daha çok yeni, aslında geleceğe yatırım diyebilirim. Zira ekimde tezim için Almanya'ya gidiyorum ve yüksek ihtimalle orda istediğimce konuşacak kimsem olmayacak. İçimde tutup patlamaktansa, blog yazıp rahatlamak en mantıklısı :)

    YanıtlaSil
  11. merhaba Novella,

    bizden çok var merak etme =) blog açarak çok doğru bi iş yapmışsın ;) dediğin gibi yoldaş olacaktır sana... biz de oluruz tabi ;) ben de ocak'ta ABD'ye gideceğim inş ;) sana Almanya'da başarılar dilerim... blogunu da takibe alıyorum ;) görüşmek dileğiyle ;) bu arada pzt blogger dostlarla buluşma var gelmek istersen...

    YanıtlaSil
  12. Teşekkür ederim Aslı,

    ben de sana şimdiden ABD'de başarılar dilerim.

    İnce düşüncen ve davetin için de teşekkürler. Gelmeyi çok isterim aslında ama o gün İstanbul'da olup olamayacağımı kestiremiyorum. Ailemin yanına gitme ihtimalim var.
    Buluşma yine S.Ahmet'teki Seoul Rest. mı?
    Burda olursam gelir bulurum sizi, olmazsam da sonraki sefere inş.

    YanıtlaSil
  13. biz Sultanahmet'te buluşan grup değiliz =) en azından ben hiç gitmedim orada buluşmaya... bizimkiler genelde kabataş kahve dünyası'nda buluşuyor... ben de 1 kere gidebildim... bu seferki buluşma ise kadıköy'de olacak ;)

    YanıtlaSil
  14. İstanbul'un her yeri bizim diyorsunuz yani... dediğim gibi eğer burda olursam katılmaya çalışacağım...

    YanıtlaSil